WIJ VERLAGEN ONZE MAANDINDEX!

Ondanks dat wij als vertegenwoordiger van 15 radiozenders optreden en wij hun zendtijd graag verkopen, begrijpen wij dat bedrijven hun communicatiestrategie herzien en dat er soms campagnes worden geannuleerd.

Wij zijn zelf nauw betrokken bij de HEEREN VAN LOOSDRECHT, ons 'huismerk' dat croquetten en snacks levert aan de horeca. Ook daar staat alles on hold. Maar onze croquetteurs zijn wel druk met plannen om zo snel het weer mogelijk is, direct in actie te komen!   

En dat geldt ook voor de radio! Wij hebben voor april en mei zendtijd over 'op de plank'. (normaal de drukste maanden van het jaar) Die kunnen we laten vervliegen of we bieden bedrijven die wel willen en kunnen adverteren de mogelijkheid om dit extra voordelig te doen.

In plaats van een seizoensindex van 120 in deze traditioneel schaarse maanden verlagen wij de index voor campagnes in april en mei op ons landelijk dekkende netwerk.

Om ook de inzet van onlineradio te stimuleren bieden wij bedrijven aan om tegen een gereduceerd tarief kennis te maken met online radio.  

    Wilt u informatie over adverteren op ons landelijke netwerk of een testcampagne op onze online audiokanalen, neem dan contact op met uw mediabureau of vul hieronder uw keuze en andere gegevens in:

    naam*

    bedrijf*

    Je E-mailadres*

    (*)Is een verplicht veld