E Power biedt de mogelijkheid om te adverteren op het landelijke ToLocal online-netwerk van lokale printuitgevers en lokale nieuwswebsites. Net als bij onze radiozenders is het naast landelijke inzet op het gehele netwerk ook mogelijk om met online bannering regionaal en zelfs lokaal te segmenteren. 

Onze digitale nieuwsmedia bereiken miljoenen consumenten die een grote betrokkenheid hebben met de website met nieuws over het gebied waar ze wonen, werken, tuinieren, shoppen en sporten. Kortom over het gebied waar ze leven!

regiobank

Zo is het belangrijk voor de inwoners van Buitenpost e.o. om te weten dat hún kantoor van de Regiobank open blijft, maar dat hoeven ze in de rest van het land niet te weten.
In de lokale krant en op de website van deze krant is het mogelijk om een 'advertorial' te plaatsen  met een bericht van Regiobank en op de website kunnen er voor een periode van bv. 4 weken banners vertoond worden met het nieuws dat de Regiobank in Buitenpost open blijft. Dat noemen wij 'relevant bereik'.

Voor landelijke bedrijven die iets in een bepaalde regio, stad of dorp iets 'te melden hebben' een ideale mogelijkheid om de personen te bereiken waar de boodschap relevant voor is, dus minimale waste.

Deze vorm van adverteren noemen wij LORB (Lokaal Online Relevant Bereik) en is niet te vergelijken met geotargetting! Een heldere uitleg van het verschil met geotargetting vindt u hier >> 

Meer informatie over relevant onlinebereik? Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel 030 - 275 33 90.