Naast landelijke inzet, zijn onze radiozenders ook gesegmenteerd regionaal inzetbaar, eventueel in combinatie met online-ondersteuning in hetzelfde gebied. Dit kan bij winkelopeningen, dealershows, testcampagnes of in gebieden waar de verkkop het bezoek aan de website of de interesse om welke redden dan ook achterblijft. 

Het usp dat wij als enige radiopartij in Nederland aan landelijke adverteerders kunnen bieden is een Spotlightcampagne. Dit betekent dat in het gehele land dezelfde ‘hoofdspot’ wordt uitgezonden en dat er per regio verschillende tag-ons worden uitgezonden. Bijvoorbeeld “de hoogste prijzen in de Staatsloterij vallen bij Primera Jansen in Groningen” of “….bij Primera Pietersen in Tilburg”. Zo snijdt het mes aan meerdere kanten! De Staatsloterij wordt landelijk gepromoot, de verkooppunten van Primera vinden het leuk zichzelf terug te horen op de zender in hun eigen regio én de luisteraar heeft een moment van herkenning, want die herkent de Primera ‘bij hem om de hoek’!

En dit werkt natuurlijk hetzelfde voor de telefoonwinkels van Belsimpel, de dealers van Fiat, kortom voor iedereen die een landelijk merk wil promoten in combinatie met de promotie van het lokale verkooppunt. Dat is de kracht van E Power.

Neem contact met ons op voor de pasklare oplossing van uw regionale of lokale communicatie-uitdaging, wij verzorgen het tot in de puntjes! 

Klik op de afbeelding voor het complete voorbeeldstripje.

spotlight-fiat