Jongeren bereiken met online-audio advertising.

Wil je jongeren bereiken, dan is online audio een kosteneffectieve manier om in het vizier te komen bij jongeren in de leeftijd van 18-34 jaar d.m.v. reclamespots. Immers, via online audio luisteren jonge mensen o.a. naar online radiostations, online playlists, podcasts en recasts.
Daarnaast heeft online-audio ook een versterkend effect op andere media die gebruikt wordt om jongeren te bereiken, zoals social media, online-video of display-advertenties.

Uit onderzoek (NLO) blijkt dat online audio een krachtige tool is om op een effectieve manier jongeren te bereiken want 29% van onze luisteraars zijn jongeren in de doelgroep van 18-34 jaar. Galio (techpartner van E Power) vertegenwoordigt een netwerk van meer dan 130 online audiokanalen met een indrukwekkende inventory van bijna 200 miljoen impressies per maand.

Tot slot, bij Galio helpen we je graag bij het bereiken van je doelgroep en adviseren we graag bij het ontwikkelen van effectieve advertentiecampagnes. Bovendien is ons doel samenwerken met adverteerders en mediabureaus om campagnes te ontwikkelen die passen bij de doelstellingen en de interesses van de beoogde doelgroep.

Wil je onze blog ontvangen met alle info hoe je jongeren bereikt via online-audio, laat hieronder dan je gegevens achter.

    Naam*

    Naam*

    E-mailadres*

    Eventuele vraag of opmerking:

    (*)Is een verplicht veld