KINK is volledig gepresenteerd, wat KREATIEVE mogelijkheden biedt.
Bijna iedere maand staan er wel leuke acties op stapel, voor en met de luisteraars.
Zo trappen we in februari af met 1 jaar KINK, een maand waar de luisteraars worden getrakteerd op concertkaarten en toegangsbewijzen
voor de meest maffe, goede, gezellige, ijzersterke muziekfestivals!
De acties t/m juni voor je op een rij met daaronder de mogelijkheid
om je in te schrijven voor de DRINK-KINK-FESTIVALKROES

FEBRUARI

 • 1 februari: het nieuwe KINK bestaat 1 jaar, luisteraars krijgen de hele dag 'controle over de zender' met verzoekplaten.
 • Februari is Festivalmaand! De hele maand kans op kaarten voor de Pinkpop-zondag, Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole!
 • 14 februari: de KINKY 69. Vanaf de avond nemen we Valentijnsdag de next level met de 69 meest kinky tracks
 • 29 februari: SCHRIKKELDAG BONUSDAG. Wat zijn de beste bonustracks op je favoriete cd’s? Wat zou jij doen als je een extra dag had en die over kon doen?

 

Maart

 • In een nog nader te bepalen week in maart: Zeroes top 500. Vijf werkdagen lang de 500 beste alternative tracks uit de Zeroes!

 

 

 

 

APRIL

 • De KINKNL De vrijdag voor Koningsdag (valt op een maandag dus lang weekend) de beste Nederlandse alternatieve acts. Doel: een niet meer bestaande band over te halen tot een reünie in een kleine zaal. Met in opbouw deze dag / dit event extra veel aandacht voor Nederlandse muziek op KINK
 • 13 april: Heavy 100. Op Tweede Paasdag geen zachtgekookt Paaseitje, maar de 100 beste harde tracks ooit gemaakt

 

 

JUNI

 • Veel grote KINK Presents events in juni: op 14 juni KINK Presents Green Day, Fall Out Boy & Weezer in Stadspark Groningen, 24 juni KINK Presents Rammstein in Goffertpark Nijmegen, 26 juni KINK Presents Kings of Leon & Snow Patrol in Zuiderpark Den Haag, 27 juni KINK Presents Editors & De Staat in Zuiderpark Den Haag. Hier zijn veel acties rond te bedenken. Met je vrienden in een KINK-bus naar het concert en retour? KINK-camper op het terrein waar een prijswinnaar in slaapt? Een KINK-bus die door Nederland rijdt en mensen overal in laat stappen? Leuk voor jullie bedrijf om je naam en product te promoten? 
 • KINK op Pinkpop (19 tm 21 juni, Landgraaf). Live-uitzendingen vanaf  de camping, met jullie merk en product opvallend in de spotlight. Wij denken graag mee over een opvallende actie!

Wil jij kans maken op één van de 50 DRINK-KINK-FESTIVALKROEZEN, doen dan mee met de 1 jaar KINK-actie:

  Naam*

  Bedrijf*

  E-mailadres*

  (*)Is een verplicht veld