E Power bestaat 25 jaar! We in 1999 gestart onder de naam 'CRN' (Commerciële Radio Nederland) en we zijn er enorm trots op dat we door de jaren heen een bijdrage hebben mogen leveren aan de radiocampagnes van bijna 1.500 landelijke adverteerders.
De meeste merknamen bestaan nog, maar er zijn er door de jaren ook verdwenen zoals Libertel, C1000, Megapool, Hi, DSB Bank, V&D, PTT, Edah, Postbank en Hyves om er maar een paar te noemen.

Onze start begon met 'een rondje mediabureaus' en de vraag of ze CRN zagen zitten als aanvulling op ORN. Wij wilden ons richten op een jongere doelgroep (toen was 20-34 dé inkoopdoelgroep) omdat ORN een oudere doelgroep bereikte. De bureaus vonden het een goed idee en zouden het gaan steunen. CRN was geboren en KPN was in 1999 onze eerste adverteerder...

Omdat we toen al sterk in internetradio geloofden (het stond nog in de kinderschoenen) hebben we in 2007 onze naam gewijzigd in E Power, met de 'e' van 'Internet Explorer' (we hoopten op een rechtszaak) maar we waren te vroeg... Tien jaar later (2017) werd Galio opgericht, ons online-audionetwerk dat als eerste in Nederland programmatic inkoop van audiozendtijd mogelijk maakte.

E Power is 25 jaar een stabiele factor met FM-zenders en Galio heeft zich ontwikkeld tot kenniscentrum voor online-audio en met beide merken hopen we nog vele jaren een bijdrage te mogen leveren aan jullie 'audiocampagnes'.

Wil jij kans maken op een E Power Jubileumspeaker van SONOS? Zet dan onze liniaal naast je olijfboompje, maak een foto en app of mail deze aan Ries, Robert of Rolf.
Knuffel je boompje, geef het zo nu en dan wat water, voeg extra veel liefde toe en wie weet groeit jouw boompje uit tot een volwassen exemplaar, waarmee je kans maakt op de E Power Jubileumspeaker. In juni komt er een vervolg en willen wij graag een foto met een 'tussenstand', maar daarover later meer!