Iedere onderneming wil meer klanten en meer omzet. Mond-tot-mond reclame is de beste manier om bekendheid op te bouwen, dat is een feit.

Maar soms is het nuttig als het wat sneller gaat. Dan is de combinatie van adverteren op radio en online een sterke én betaalbare oplossing. Ons radio-netwerk bestaat uit 13 radiozenders, die gezamenlijk 2 miljoen personen per week bereiken.
Via ons online-netwerk  (dat bestaat uit websites van onze radiostations en van lokale h-a-h-bladen) bereiken wij 6,5 miljoen personen per week! 

Wij bereiken de leeftijdsgroep tussen 30 en 65 jaar.
Veel gezinnen met kinderen. Logisch, want de interesse in de eigen regio en woonplaats neemt toe naarmate jonge mensen gaan samenwonen of trouwen en kinderen krijgen.

De betrokkenheid van onze luisteraars en lezers met hun eigen regio is de kracht van een gecombineerde radio- en onlinecampagne op ons netwerk. En dit voor een tarief dat vele malen voordeliger is dan een landelijke campagne via bijvoorbeeld dagbladen of televisie. Wij hebben 3 voorbeelden van campagnes op een rijtje gezet. Deze kunnen vanzelfsprekend aangepast worden aan individuele wensen of doelstellingen!

Voor bedrijven die al een bekendheid hebben opgebouwd is een korte campagne prima om een actie of promotie te communiceren. Anders adviseren wij om voor een wat langere periode te werken aan meer naamsbekendheid.

Speciale pakketprijzen! Voor een bedrag van slechts € 2.187,- per week, hebben in 8 weken tijd 2,7 miljoen personen via radio én online kennis gemaakt met jullie bedrijf, product of dienst! Neem voor meer informatie contact met ons op via 030 - 275 3390 of stuur een mail via ons contactformulier.

*floating tussen 07 - 24 uur, spotlengte 20"