Adverteren op de radio is voor bedrijven een voordelige manier om snel een bereik op te bouwen in een bepaalde doelgroep. Net als in de krant, televisie en buitenreclame heb je altijd waste, dat is logisch.

Door te adverteren in de onlinestreams van onze radiozenders kun je die waste met TARGETTING minimaliseren. 

Wil je alleen vrouwen bereiken, dan horen alleen de vrouwelijke luisteraars de commercial. Wil je personen bereiken tussen de 30 een 60 jaar? Of alleen luisteraars in Noord Nederland? Het is allemaal mogelijk door middel van targetting!

Adverteren in de onlinestream van een radiozender betekent dat je alleen te horen bent door personen die via internet naar het betreffende radiostation luisteren.

Dat kan als audio- of video preroll aan het begin van de beluistering (dat valt erg op!) of in het reclameblok in het programma.

NIEUW! Het weer koppelen aan je campagne!
Geeft het KNMI aan dat het 22° wordt, jouw vooraf geselecteerde temperatuur, dan begint die dag spontaan jouw BBQ-campagne volgens een vooraf aantal afgesproken uitzendingen. Zo hou je je budget in de hand en adverteer je alléén wanneer Nederland massaal de BBQ aansteekt!

Wil je meer informatie over doelgericht online adverteren? Stuur dan een mail naar Ries van Kuijk.