Selectief AB1-bereik met radio- én onlinereclame. Minimale waste, optimaal resultaat!

De zender Arrow Classic Rock heeft een hoge selectiviteit in de hogere en zakelijke welstandsklassen en heeft door het special interest format een hoge luisterintensiteit. Iedere maand maken er ruim 700.000 personen een bewuste keuze om af te stemmen op de radiozender waar ze op hun muzikale wenken worden bediend.      

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat radio en online een perfecte combinatie is om doelgroepen te bereiken.
Voor bedrijven is het 'AB1 Radio & Online Pakket' een slimme keuze om tegen relatief lage kosten te adverteren op de radio én op de websites van Arrow en vele golf- en hockeyclubs, waaronder toonaangevende namen als Kampong, We Are Golf, Klein Zwitserland, Voordaan en HBS.

4 weken doeltreffende exposure voor slechts € 5.950,-

Adverteren op radio en online is snel geregeld. Heb je al een radiocommercial en banners, dan kan het binnen 2 dagen, heb je dat niet, dan kennen wij de juiste wegen om dit professioneel te organiseren, tegen redelijke tarieven.

Het doel van deze campagne.

Het doel is opbouw van naamsbekendheid in een selectieve doelgroep en meer bezoek naar de website genereren. Het voordeel van  radioreclame is dat het onbewust blijft nawerken.

Adverteer je nu met 'Old Chap, een verhuurbedrijf voor oldtimers', dan heeft niet iedereen direct een oldtimer nodig. Maar als men wél een keer een oldtimer nodig heeft en men zoekt op Google, dan zal men de naam 'Old Chap' herkennen en de kans is groot dat ze daar op klikken, want daar hebben ze 'al eens van gehoord'. 

Besteed je budget optimaal, bereik je doelgroep en scoor met ons AB1 Radio & Online Pakket!