een Spotlightcampagne: 1 investering, 3x effect!

De autobranche heeft vanaf begin jaren '60 gekozen voor radioreclame.
DAF was bv. zo'n adverteerder met 'het pientere pookje'. De DAF 44 kostte in de tijd fl. 6.235,- en een Fiat 500 schafte je aan voor fl. 3.948,- (nu € 17.230,-). SIMCA bestaat niet meer, Mini haakte in de jaren -70 ondeugend in op de nieuwe mini-mode en de reclame voor de MG in de jaren '90 zou ze op een 'me-too-tje' komen te staan...er is veel veranderd.

Print en televisie worden ingezet om de modellen te tonen, terwijl juist radio moet zorgen voor de traffic naar de dealers. Hiervoor hebben wij de 'Spotlightcampagne' bedacht.

Een Spotlightcampagne bestaat uit 2 commercials. De 'hoofdcommercial' wordt uitgezonden via ons landelijke netwerk van 15 radiostations. Bv. een spot over de nieuwe Hyundai i20.

In de tweede spot - die als tag on in hetzelfde reclameblok wordt uitgezonden - wordt de naam en woonplaats van de dealer genoemd.

Bijvoorbeeld: 
"Ga voor de nieuwe Hyundai i20 naar Autoplaza in Groningen en vraag naar het extreme inruilvoordeel" of
"Maak nú een proefrit in de nieuwe Fiat Panda bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht"

Zo wordt iedere dealer genoemd in de regio van de vestiging, dus promotie van het landelijke merk en het verkooppunt!

Een Spotlightcampagne, 1 investering = 3x effect!

  1. Uw merk of product wordt landelijk via de radio gepromoot.
  2. Per regio worden uw verkooppunten in 'de spotlights' gezet.
  3. Filiaalmanagers, dealers of verkooppunten van uw product zullen deze ondersteuning bijzonder waarderen.

Natuurlijk niet alleen voor de autobranche effectief.

Wij hebben door de jaren heen voor andere veel bedrijven een Spotlightcampagne mogen inzetten. zoals Primera en Staatsloterij, Fotoplus en De Hypotheker. Eigenlijk is een Spotlightcampagne geschikt voor ieder bedrijf met meerdere filialen. Naast landelijk kan een Spotlightcampagne ook gesegmenteerd worden ingezet voor bijvoorbeeld bedrijven met filialen in alleen Groningen, Friesland en Drenthe .

Wilt u uw product én uw verkooppunten via de radio in de Spotlights zetten, stuur dan hier een email en wij nemen asap contact op!
Bellen kan ook 030 275 33 90.