Inzetbaar voor landelijke campagnes via het totale netwerk met een groot landelijk bereik van miljoenen impressies per maand en vele mogelijkheden om te adverteren, zoals opvallende display-formaten, video, mobile of een geïntegreerde campagne.

 

Gericht adverteren tot op postcodeniveau. Inzoomen op de regio, dichtbij de consument. Zeer effectief voor bedrijven met landelijke bekendheid die merk, plaatsnaam en adressen van kantoorvestigingen, dealers of filialen willen promoten in een relevante omgeving.

 

Niet zelf gaan puzzelen. Wij hebben de software om snel in de gewenste regio's de benodigde websites te selecteren en zorgen door een constante monitoring voor een optimaal uitgeleverde campagne met het afgesproken aantal vertoningen.  

.
Wij leveren een concurrerende prijs, waar het gaat over specifieke inkoop en speciale formaten. Wij beloven onze adverteerders kwaliteit en dat krijgen ze ook. Aan het einde van de campagne ontvangen onze adverteerders een uitgebreide rapportage en is het ook mogelijk om campagnes 'zelf mee te meten', wat waardevolle informatie oplevert.

.
Wij zijn een 'multimediaal loket'. Naast gesegmenteerd online adverteren, is het ook mogelijk om in beoogde regio(s) radio in te zetten. Radio en online versterken elkaar dat is bewezen. Wij ontzorgen onze adverteerders, produceren indien gewenst bannermateriaal of een radiocommercial. Wij werken graag samen en doen er alles aan om er een succes van te maken!