ADVERTEREN > MEER DAN 1.500 BEDRIJVEN KIEZEN VOOR E POWER

Adverteren op de radio is voor veel bedrijven belangrijk om doeltreffend met hun doelgroep te communiceren over hun product of dienst. Sinds onze oprichting (in 1999) hebben wij voor meer dan 1.500 landelijk bekende bedrijven een bijdrage mogen leveren aan hun radiocampagnes. En daar zijn wij trots op!

Maar ook aan campagnes van 'minder bekende bedrijven', want daarvoor adverteer je op de radio... wil je bekend worden, dan is radio een perfect medium.

Ons netwerk van FM-zenders (ether en kabel) bestaat uit 15 radiostations, met een landelijke dekking. Denk hierbij aan RADIONL, GrootNieuwsRadio, Simone FM, KINK, Tukker FM en ARROW Classic Rock  Onze structuur is zo dat wij vanaf 2 radiozenders de inzet kunnen verzorgen in een bepaald deel van het land (gesegmenteerd) tot aan het totale landelijke pakket van alle zenders.

Je kunt er ook voor kiezen om via online-audio te adverteren, dan ben je te horen via radiostations die via internet worden beluisterd. Het grote voordeel hiervan is dat je kunt targeten op bijvoorbeeld V/M of leeftijd. Meer informatie over adverteren via online-audio vind je hier.

Als je snel en voordelig een groot bereik wil opbouwen, dan is adverteren op de radio een goede optie, want radio is de betaalbare kracht van de herhaling, je radiospotje wordt door heel veel mensen meerdere malen gehoord, waardoor de boodschap 'beklijft'. En nu we het er toch over hebben: je radiocommercial.

Een succesvolle radiocampagne valt of staat met een goede radiocommercial. Er zijn radiocommercials die na jaren nog altijd heel herkenbaar zijn, wil je wat leuke voorbeelden horen, klik dan hier.

Als adverteren op de radio je een goed idee lijkt om jullie bedrijf te promoten, stuur ons dan een e-mail met je gegevens en eventuele vragen, wij nemen dan snel contact met je op.