Naam*

  Naam*

  E-mailadres*

  Eventuele vraag of opmerking:

  (*)Is een verplicht veld

  Waarom je radiocampagne op online audio inzetten?

  Radioreclame is een bewezen methode voor het bereiken van een groot publiek en het bevorderen van merkbekendheid. Maar met de verschuiving naar digitale media wordt het steeds belangrijker om je radiocampagne ook via online audio in te zetten.

  Om je bedrijf te promoten kun je er ten eerste voor kiezen om 'traditionele FM-zenders' in te zetten. Als je grote budgetten hebt is dat een prima keuze.  Echter, als je budget minder groot is kun je er ook voor kiezen om via online-audio te adverteren, dan ben je te horen via radiostations die via internet worden beluisterd. Maar met hetzelfde effect!

  Voordelen van online audio:

  - Doelgericht adverteren d.m.v. targeting
  - Meer flexibiliteit
  - Meetbare resultaten van je campagnebereik

  Als je snel en voordelig een groot bereik wil opbouwen, dan is adverteren op de radio een goede optie, want radio is de betaalbare kracht van de herhaling, je radiospotje wordt door heel veel mensen meerdere malen gehoord, waardoor de boodschap 'beklijft'. Dus... je radiocommercial is heel belangrijk.

  Een succesvolle radiocampagne valt of staat met een goede radiocommercial. Er zijn radiocommercials die na jaren nog altijd heel herkenbaar zijn, wil je wat leuke voorbeelden horen, klik dan hier.

  Als adverteren op de radio je een goed idee lijkt om jullie bedrijf te promoten, vul dan het onderstaande contactformulier in. Je ontvangt sosiewo de whitepaper over adverteren via online audio én boek je een campagne* dan verzorgen wij de productie van een professionele radiocommercial!

  * bij boeking van een campagne vanaf € 2.750,- (4 weken) verzorgen wij de productie van je radiocommercial t.w.v. € 950,-.
  Voor dit budget is je radiocommercial 500.000 keer te horen via ons totale netwerk. Wil je specifieker in een bepaalde regio? Ook dat is mogelijk!